06 -27 61 25 55

Logo

WIE BEN IK

Mijn naam is Michael de Groot en ik ben eigenaar van Klusbedrijf Michael Maakt Het. Ik ben opgegroeid in een familie waar met je handen werken erg belangrijk is. Ik ken dan ook niet anders dan dat dingen zelf gemaakt en gerepareerd worden. Met andere woorden: het is me met de paplepel ingegoten.


Verbouwen en renoveren is mijn passie en doe ik met veel plezier. Mijn persoonlijkheid kent de volgende kenmerken:

  • Harde en nette werker
  • Communicatief vaardig
  • Sociaal en vrolijk
  • Klantvriendelijk
     

Ik ben van alle markten thuis. Of het nu gaat om het maken van een overkapping, het leggen van een laminaatvloer of het volledig schilderen van uw woning, Michael maakt het. Voor een overzicht van al mijn diensten kunt u op de volgende pagina terecht.