06 -27 61 25 55

Logo

Het renoveren van een woning

Het renoveren van een woning is een geweldige manier om uw huis te

moderniseren, het energieverbruik te verminderen en uw levensstijl te

verbeteren. Of u nu van plan bent om uw keuken te vernieuwen, uw

badkamer te upgraden, uw zolder om te bouwen tot extra woonruimte

of uw huis volledig te renoveren, wij kunnen u helpen bij elke stap van

het proces.

 

Waarom renoveren?

Er zijn veel goede redenen om uw huis te renoveren. Hier zijn enkele

van de belangrijkste voordelen:

 • Waardevermeerdering: Renovaties kunnen de waarde van uw

           huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële

           kopers, waardoor u meer geld kunt verdienen als u besluit uw huis te verkopen.

 • Energiebesparing: Een renovatie kan ook helpen om uw energierekeningen te verlagen door de isolatie te verbeteren, energiezuinige apparaten te installeren en andere duurzame maatregelen te nemen.  >Meer informatie<
 • Verbeterde levensstijl: Door uw huis te renoveren, kunt u het comfortabeler en aangenamer maken om in te wonen, waardoor uw dagelijks leven wordt verbeterd.

 

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan renovatiediensten om aan al uw

behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere:

 • Ontwerp en planning: We werken nauw met u samen om uw visie voor uw renovatieproject te begrijpen en samen een plan te maken dat past bij uw behoeften en budget.
 • Bouw en installatie: Wij voeren zelf voor 95% alle noodzakelijke werkzaamheden uit, van timmerwerk tot loodgieterij en elektrische installaties. Zo heeft u voor het merendeel van de werkzaamheden maar met één partij te maken.
 • Projectmanagement: Wij zorgen voor het coördineren en plannen van alle aspecten van uw renovatieproject, van begin tot eind.
 • Advies over duurzaamheid: Wij kunnen u adviseren over de beste manieren om uw huis duurzamer te maken en uw energieverbruik te verminderen, zoals het installeren van zonnepanelen, het upgraden van uw isolatie en het vervangen van oude apparaten.

 

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn veel redenen om voor ons te kiezen voor uw renovatieproject:

 • Ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring in de bouw en renovatie en heeft gewerkt aan een breed scala aan projecten, van kleine verbouwingen tot grote renovaties.
 • Kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw renovatieproject aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.
 • Klantenservice: We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw renovatieproject aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met het resultaat.
 • Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden om uw woning te verduurzamen.